Det svares på undersøkelsen ved å åpne denne nettsiden: www.svar.bedrekommune.no. Man logger seg på ved å bruke det engangspassordet som fulgte med brevet fra kommunen. 

Dersom noen ønsker å svare på en papirutgave av undersøkelsen, kontaktes  servicekontoret, så sender de ut en papirutgave. Servicekontoret kan kontaktes på telefon 77 87 50 00 eller e-post postmottak@sorreisa.kommune.no.

Svarfristen er 21.mai.

Innbyggerundersøkelsen er en del av arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel, og vil gi politikere og administrasjonen en tilbakemelding på innbyggernes opplevelse av Sørreisa.

Undersøkelsen består av hovedtemaene:

  • Kommunens omdømme som tjenesteleverandør

  • Kommunen som bosted

  • Befolkningens tillit til at lokaldemokratiet fungerer.

Deltakelsen i undersøkelsen er naturligvis frivillig, men vi håper at alle som har fått den tilsendt, tar seg til å svare og på den måten være med å gi innspill til framtidig utvikling. Svarene vil også bli brukt til å skape et bedre tjenestetilbud til innbyggerne i vår kommune.

Alle svarene blir behandlet anonymt og skjer i henhold til Datatilsynets regler for personvern. Resultatene fra undersøkelsen vil bli offentliggjort på kommunens hjemmeside.